Apartma Laguna 20a

Pritlična garsonjera za 2-3 osebe. domače živali dobrodošle, klima, WiFi
 

Apartma Laguna 40

Klimatizirana garsonjera (35m2) v pritličju z lastno veliko teraso za 2-4 osebe. WiFi, pokrit parkirni prostor.
 

Apartma Laguna 04

Simonov zaliv kompleks,1. nad. klimatiziran apartma za 4+1osebe, balkon morska stran. Parkirna kartica v ceni.
 

Apartma Laguna 84 Mojca

Studio garsonjera v 2,nad, klima, wfi, izhod na teraso. Za 2+1 osebo
 

Apartma Laguna 31

Pritličen apartma za ločeno spalnico, za 2-3 osebe  + 1 dodatno ležišče, WiFi, klima, terasa, parkirni prostor
 

Soba Laguna 45

Pritlična klimatizirana soba s kopalnico in manjšo kuhinjsko nišo ter čudovito teraso za1-2 osebi. Parkirni prostor.
 

Pozdravljeni

Apartma Milka Jadranka Portorož

Hotelsko naselje SIMONOV ZALIV


Lokacija: IZOLA Simonov zaliv
Oddaljenost: center - 1000m,  Simonov zaliv plaža 50-250m

 

KLIKNITE TUKAJ:

Datumi in cene za ugodne pakete
  kliknite tukaj

(posebni popusti za otroke)

Opis:

Hotelsko naselje Simonov zaliv v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale na kraju, kjer je bilo v rimskih časih pristanišče Haliaetum (ostanki pomola z mozaiki so skriti pod morjem, ob močni oseki pa jih lahko občudujemo še danes) in ima vse, kar je potrebno za prijetne počitnice v vsakem letnem času in za vsakogar. V neposredni bližini naselja je pošta, lekarna, avtobusna postaja, trgovine in restavracije.

Lepa sprehajalna pot Vas vodi do plaže in nato po promenadi mimo marine do starega mestnega jedra (cca 20 minut prijetnega sprehoda). Druga pot vas pelje mimo vinorodnega okoliša Ricorvo do mostu, po poti zdravja mimo oljčnih dreves (tu so posejane avtohtone sorte Slovenske Istre - črnica in buga) do znamenitega tunela, ki je v celoti obzidan s klesanimi kamnitimi bloki lokalnega izvora.

HOTEL MIRTA 4*

Na voljo je 43 dvoposteljnih sob z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč in predsedniška suita. Vse sobe imajo tuš/WC, sušilnik za lase, balkon, klimo, direktni telefon, SATTV, minibar, sef, delno pogled na morje. V Hotelu Mirta se nahaja še Wellness & SPA center z zeliščno savno, suho finsko savno, infrardečo savno, rimsko parno kopeljo, mokro jamo, tepidarijem, whirlpoolom ter bogato ponudbo sprostilnih masažnih programov, terapevtsko-zdravilnih storitev ter drugih oblik sproščanja, regeneracije in oblikovanja telesa.
Sobe: 25m2, Tuš / WC, Sušilec za lase, Balkon, Klima, Direktni telefon, SAT tv, Mini bar.

HOTELI HALIAETUM 4*

Hotel razpolaga z 48 dvoposteljnimi sobami z možnostjo dodatnega ležišča, 4 enoposteljnimi sobami in suito. Notranji bazen hotela Haliaetum  bo v času od 1.7 do 31.8. zaprt.
Sobe: 25m2, Tuš / WC, Sušilec za lase, Balkon, Klima, Direktni telefon, SAT tv, Mini bar.

DEPANDANSE KORALA, PERLA, SIRENA in PALMA 3*

se nahajajo v prelepem parku in so kot nalašč za družine z otroki, ki se bodo zagotovo najbolj razveselili velike plaže s tobogani in zabavne animacije. V sobah brez balkona je možnost enega ali dveh dodatnih ležišč (pograd). V sobah brez balkona je možnost enega ali dveh dodatnih ležišč (pograd).
Sobe:  22m2, Tuš, WC, Sušilec za lase, Klima, Direktni telefon, Sat tv, nekatere imajo balkon

DEPANDANSE PARK 2*

Na voljo je 26 dvoposteljnih sob, vse so opremljene s tušem/WC, TV, delno z balkoni in gledajo na morsko stran. Po potrebi vam priskrbimo eno ali dve dodatni ležišči (pograd).
Sobe: 16m2,  TWC, telefon, SAT-TV, možnost 3. in 4. ležišča, delno balkon, delno morska stran
Notranji bazen hotela Haliaetum  bo v času od 1.7 do 31.8. zaprt. 
 
Za popolno sprostitev je poskrbljeno v Hotelu Mirta, kjer se lahko do neskončnosti predajate wellness užitkom. Za športno razvajanje se podajte na partijo tenisa ali pa se preizkusite v vodnih športih. 
Ljubitelji športa imajo na razpolago več športno-rekreativnih zmogljivosti: od peščenih tenis igrišč, igrišča za mini-golf, igrišč za "beach-volley" na plaži, do izposoje manjših plovil v poletnih mesecih. Izolska marina pa je le par minut vožnje s kolesom oddaljena od plaže.

POMLAD/POLETJE/JESEN

Družine z otroki se bodo počutile prijetno na plaži v zalivu s položnim dostopom
do morja in naravno senco v akacijevem gozdičku. Otrokom pa ne bo dolgčas, saj se bodo lahko igrali v peskovniku in skakali na trampolinu ali se vedno znova spuščali po velikem vodnem toboganu. Skrbne in kreativne animatorke bodo otroke kratkočasile z igricami v poletnem klubu za otroke "Mini Izola".

 

 
Travel Agency 
Turistična agencija
LAGUNA IZOLA d.o.o.

E-mail: info@lagunaizola.com

Istrska vrata 7
SI-6310 Izola

T: +386 (0)5 640 0278
641 6553
641 8630

M: +386 (0) 41 412 611
41 423 003

Prijava na e-novice

 Achtung - Attention

Pozor - Attenzione

 
 

Apartma Laguna 82 - Damir

Studio garsonjera 2+1, ventilator, 2nad, upoaba terase.
 

Apartma Laguna 33

Popolnoma obnovljeni (2018) pritlični (klimatiziran) apartma za do 4 osebe s  teraso. 1 parkirno mesto.
 

Apartma Laguna 03A

Klimatizirani apartma je primeren za 2-3 osebe, nahaja se v 1.nad. ima WiFi.
 

Apartma Laguna 79

Novejši pritlični apartma, terasa, spalnica, prostorna bivalna kuhinja z dodatnim ležiščem za do 5 oseb, Klima, Interent WiFi,  parkirišče ob apartmaju.
 

Apartma Laguna 72

Pritlični klimatizirani apartma na mirni lokaciji za 4-5 oseb z lepo, ograjeno teraso, razged na zelenje in delno na morje. Parkirni prostor
 

Apartma Laguna 81

Prostoren apartma v prvem nadstropju starejše meščanske hiše, primeren za 2+2 osebi. Parkirna kartica v ceni. Odlična lokacija.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke